Suomen Holstein Klubi

Päivitetty 01.09.2014

Untitled

Kasvattajaesittelyt

 

Holstein Klubin kotisivuille on jäsenille varattu mahdollisuus tilansa ja eläinaineksensa esittelyyn. Kasvattajaesittelyt-sivutila on jäsenmaksunsa maksaneille Klubin jäsenille ilmainen. Ensimmäiset kasvattajaesittelyt ovat jo valmiina ja niistä saa ehkä parhaiten käsityksen siitä, millaisia ko. esittelyt voivat olla. Kyseessä on siis pienimuotoinen kotisivu, joka on suunniteltu niin, ettei sitä tarvitse kovin usein päivittää. Päivittäminen voisi tapahtua esim. noin kerran vuodessa. Samaa esittelyä voi käyttää myös esitteenä ja mainoksena esim. näyttelyluetteloissa, lehdissä ja vierailijoille jaettuna. Lisätietoja antaa Krista Katara, e-mail: kristak2@saunalahti.fi .

Sivut julkaistaan max. kaksi A4 sivua käsittävänä Pdf-tiedostona. Sivut voi tehdä aivan hyvin itsekin jos homman osaa. Ne voi teettää myös jollain yrityksellä tai henkilöllä, joka on perehtynyt asiaan. Niille, jotka tekevät/teettävät sivut muistutuksena, että sivujen nopean aukeamisen vuoksi nettiversion tiedostokoko ei voi kovin suuri.

Holstein Klubi on neuvotellut Sakari Äijön kanssa myös pakettihinnan kasvattajaesittelyjen teosta, tarjous alla. Saku myös kuvaa eläimiä jos sopivia kuvia ei ole valmiiksi otettuna. Kuvaushinnat ja -ehdot löytyvät osoitteesta www.karjatie.fi  E-mail: sakari.aijo@karjatie.fi  gsm: 040 8375132.

2 kpl A4-kokoinen pdf-tiedosto, sisältö ja ulkoasu asiakkaan toiveiden mukaan:

- internet versio pdf-tiedosto linkitettynä Holsteinklubin kotisivuille

- tulostettava versio (korkeampi resoluutio kuin internet versiossa) pdf-tiedosto toimitettuna asiakkaalle sähköpostitse tai haluttaessa rompulla

- molemmissa pdf-tiedostoissa sama sisältö ja ulkoasu - tiedostokoko sopeutettu käyttötarkoituksen mukaan

- hinta: 70 EUR  + alv 22% / 2vko / netto

Kuvaukset:

Kuvaushinnat matkakuluineen löytyvät Karjatie Oy:n kotisivuilta: http://www.karjatie.fi/kuvaus/kuvaus11.shtml

Mikäli kuvausmatka ylittää 250 km yhteensuuntaan, edellytetään asiakkaan vastaavan yöpymiskustannuksista kohtuullisissa olosuhteissa.

SKJO:n palveluihin kuuluu myös eläinkuvaus. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Tiina Tahvonen puh.0400-614108, tiina.tahvonen@faba.fi.

Kataran tila

Tilaesite, pdf

Kotisivut

Kuortin Tila

Tilaesite, pdf

Vanhatalon Holstein

Tilaesite, pdf

Kotisivut


Tästä linkistä voit ladata itsellesi ilmaisen suomenkielisen pdf-tiedostojen lukuohjelman
Acrobat Reader 6.0 Fin